Kauden aloitus!

Kesällä Itävallan Red Bull Ringiltä kotiin tuotu kymmenes sija antoi Formula Student Oululle syytä pitää ansaittu muutaman kuukauden lepo, mutta nyt kausi 2019-2020 on pyörähtänyt käyntiin!

Lukukauden alkaessa myös tiimin toiminta pyörähti käyntiin. Syyskuun alussa fokus oli uusien jäsenien rekryämisessä. Violetit hupparit olivat yleinen näky usean ainejärjestön fuksi-illassa, joissa kerroimme uusille opiskelijoille yhdistyksen toiminnasta. Osallistuimme myös Vulcanalia-järjestömessuille ja pidimme autoa lukuisia kertoja yliopiston käytävällä kiinnostuneiden katseiden alla. Lopputuloksena oli useiden kymmenien uusien jäsenien liittyminen tiimiin, joka antaa meille erinomaiset edellytykset uudelle kaudelle.

Teknisen kokouksen jälkeen otettu tiimikuva.

Virallinen toimikausi vaihtui lokakuun alkaessa, jolloin tiimille nimettiin uusi hallitus. Hallituksen koko kasvoi edellisen vuoden kahdeksasta jäsenestä peräti kahteentoista. Hallituksen puheenjohtajaksi eli niin sanotuksi “tallipäällikköksi” valittiin Eetu Piukkula, joka on yksi tiimin pitkäaikaisimmista jäsenistä.

FSO:n 2019-2020 hallitus:

Team Principal: Eetu Piukkula
Vice Team Principal, Business Manager: Santeri Lang
Secretary: Oskari Mäki
Head of Marketing: Martti Holopainen
Event Manager: Santeri Hast
Technical Director: Janne Kemppainen
Head of Powertrain: Anssi Koskitalo
Head of Chassis: Juha Ontto-Panula
Head of Electronics: Miika Sikala
Head of Vehicle Dynamics: Tommi Härkönen
Head of IT: Lassi Myöhänen
Technical Consultant: Sakari Leponiemi

Lokakuun aikana tiimi järjestäytyi omiin osa-alueihinsa ja aloitti tämän kauden auton ideoimisen. Lokakuun puolen välin tienoilla toimme automme yliopiston käytäville Tutkijoiden Yö -tapahtumaan. Jono oli pitkä kuin Linnanmäellä ja formula-autossa istuminen pysyy lasten mielessä taatusti pitkään. Lisäksi olimme osana yliopiston Abipäiviä.

Syksyn aikana tiimi testasi viimeiset kerrat M03:lla

Marraskuussa tiedossa on rakkaan M03:n purku ja osien punnitseminen. Myös uuden auton ja sen osien suunnittelu alkaa rullaamaan eteenpäin. Muistakaa seurata meitä Instagrammissa, Facebookissa ja Twitterissä!